Skip to content

Tamarind

mars 8, 2009

Igår og idag har jeg brukt en (for meg) hittil ukjent ingrediens. Tamarind er en slags syrlig bønne, som brukes mye i asiatisk mat. Jeg brukte den igår da Lisa på Kroathai lærte meg noen av rettene fra menyen hennes, og idag brukte jeg den i en sjysaus, sammen med sitron. Jeg vil prøve å bruke den som et alternativ til sitron fremover. Kanskje en tamarindsorbet eller en vinaigrette?

Reklamer

From → Uncategorized

4 kommentarer
  1. Annette permalink

    Hvor fikk dere tak i Tamarinden? Og hvordan brukte dere den i thaimaten?

    • christopherhaatuft permalink

      Hei Annette! Denne kjøpte jeg på innvandrerbutikken på Vektertorget. I thaimaten blandet vi den ut med vann og brukte den til å smake til grønn karri.

  2. Øystein permalink

    Du får «ferske» belger på Bama!!

    • christopherhaatuft permalink

      Takk. Det er et stort hull der etter du sluttet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: