Skip to content

Champagne

mars 9, 2009
Krug -95

Krug -95

I går hadde jeg gleden av å få være med å drikke den beste champagnen man kan oppdrive. Olav Røneid-Hansen inviterte til smaking hjemme hos seg og disket opp en fantastisk middag til vinene.

Perfekte flatøsters

Perfekte flatøsters

Vi fikk flatøsters fra Bømlo (som var feite og full av mat nå), flere typer foie gras terrine, reker, ørretrøgn, upasteuriserte oster

Oster fra Colonialen

Oster fra Colonialen

og kanskje verdens beste fyrstekake. Sistnevnte var visst en spesialitet fra Olav. Av vinen vi drakk kan jeg nevne favorittene mine, -85 Krug Clos Des Mesnils, -95, -82 Bollinger RD, -90 Salon Blanc de Blanc,  -90 Billecart-Salmon og en utrolig 1863 Boal Madeira. Når den først kom i glasset luktet det tynner og aceton, noe som forsvant etter omtrent en time. Med meg var vinkelnerne på Jacobs Bar & Kjøkken, Mike Lynch og Joseph Di Blasi. Joseph har forresten en flott blogg gående på www.vinosseur.com. Der kan nok helt sikkert lese litt mer inngående om vinene vi drakk denne kvelden. Takk skal du ha, Olav. En veldig generøs og gjestfri mann.

1863 Boal Madeira

1863 Boal Madeira

Advertisements

From → Uncategorized

One Comment
  1. Very nice..! I will never forget that night

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: