Skip to content

Restaurantanmeldelser

april 3, 2009

Hva synes dere om BTs og andres avisers restaurantdekning? Jeg liker New York Times, da de anmelder med fullt navn og besøker stedet flere ganger. Les BTs anmeldelse av Aroma og si hva du synes. http://www.bt.no/bergenpuls/restaurant/article823623.ece

Reklamer

From → Uncategorized

7 kommentarer
 1. Øystein S permalink

  Vi er i harnisk.. hehe.
  Det er en del å sette fingeren på i den artikkelen, for det første er den dårlig skrevet. De bruker halve spalteplassen på uvesentligheter, og når de kommer til poenget avslører de sin uvitenhet.
  Jeg la inn en kommentar på Bt.no, dog bare på skinkespørsmålet. Kanskje litt spydig, så vet ikke om de publiserer det.

 2. Herre gemeni så provoserende… sukk..

  De sier heller ikke en dritt om vinen, utenom å stave det feil. Eller det er egentlig vanskelig å si utifra det som står der, kan jo være en annen produsent enn terras gauda….?

  Og lokal spekeskinke, hvis det er den som er så saltet at det går an å bruke den til å dirke opp en lås, så må jeg si at den blir litt for hardcore for min salttoleranse. Og jeg har jo som kjent sansen for det ramsalte.

  Leste kommentaren til Sjøtun, og det var jo behagelig for en helt vanlig kokk som meg bare å se at noe sånt ble publisert. I tillegg til en stor porsjon skadefryd, fikk jeg følelsen av god samvittighet for det jeg selv serverer, og med tanke på videre istykkersliting av de to fillekjøterne smith og smule har du lagt et godt grunnlag for mer konstruktiv trakassering.

  Finnes det håp?

 3. Øystein S permalink

  Ha ha.. Terra Gauda..hva f… Sikkert en heeelt annen produsent.. Og sikkert ikke Albarino druen heller.
  Noen som forresten har kjennskap til en spekeskinke fra Landås??? Tipiache? eller kannskje fra Lindås?

 4. Øystein S permalink

  Og hva er det med dette duker på bordene maset?? Hard bordplate? Finnes de myke og?

 5. Ja, de er helt ute.

  Når det gjelder den Tipiache skinken kan du høre med de på høyden, eller christoffer.
  Baune produserer det så vidt jeg har skjønt.
  Så du annmeldelsen på lørdag? Pastasentralen fikk ikke akkurat skryt for maten, men det er jo priset deretter. Så klare de å bestille det sterkeste på menyen og skrive at det var litt for hot. Bummer…
  Som å bestille benløse fugler og spørre hvor kylling fileten er når maten står på bordet. Pastasentralen har nå ihvertfall et tydelig konsept, selv om det er mer eggehvite i cabonaraen der enn noe annet sted i verden.

 6. christopherhaatuft permalink

  Tipiaceskinken er god, men ikke i nærheten av Parmaskinken, som den er laget som. Det er uansett ikke grunnlag for å skryte av lokale skinker opp mot Serrano, Bayonne, Parma, San Daniele, tyske etc. Det som uansett opprører meg mest er hvordan fokuset på pris fra «mannen i gaten» (som BT skal representere) gjør det vanskelig å tjene penger i denne bransjen. Aroma måtte permittere mange av sine ansatte 50% før jul, så skal de anklages for å være dyr? BTs anmeldere er farlige for matbransjen og jeg vil ikke ha dem inn på Jacobs igjen. La oss bare håpe de er kunnskapsløse på en slik måte at alle får gode terningkast, og at noen som fortjener ros ikke blir slaktet. Og må stenge kort tid etter.

 7. jeg blir helt dårlig av tanken på at det faktisk kan skje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: