Skip to content

Landbruksministeren

mai 8, 2009

Jeg har telefonnummeret til landbruksministeren sammen med en invitasjon til å ringe ham. Han sies å være veldig opptatt av kortreist mat og vil styrke de lokale særpregene. Etter sigende skal Finnmark og Valdres være gode eksempler på steder som har klart å sette seg selv på matkartet her i landet. Hva skal jeg snakke med ham om? Hva må forandres her  i nabolaget for at Vestlandet skal bli mer profilert? Stavanger og Jæren har fått det til, men hva har vi?

Reklamer

From → Uncategorized

6 kommentarer
 1. bedre fisketorg

  • christopherhaatuft permalink

   Ja, det burde være et minimum

 2. fredrik permalink

  Vi har jo hardanger ikke så alt for langt unna, i tillegg har vi en hel del lokale fiskere både på askøy og på sotra/øygarden, som fisker alt fra reker til skate.Det er vel heller nettverket som mangler.
  Nordmenn generelt er jo ganske flinke til å sitte hjemme å se på fjernsyn i stedet for å prate med sine «naboer» og bruke disse for det de er verdt (gjelder ikke deg, Christopher)

 3. Øystein S permalink

  Jeg har overaskende nok en hel haug med spørsmål..

 4. christopherhaatuft permalink

  Hardanger er kanskje det området som blir fokusert mest på, men det gjøres veldig lite opp mot restaurantene. Vi er ikke godt nok kjent med eple- og plommetyper og det markedsføres ikke aktivt nok. Jeg tror at fiskerene som driver lokalt, ville hatt bedre forutsetninger for mer variert drift om vi hadde et godt fisketorg. Men som med alt som krever mer enn en tørrmur her i landet skal det diskuteres og planlegges så lenge at folk mister interessen. Og når noe så skjer, så blir det ramaskrik i to dager før alle slutter å bry seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: