Skip to content

Oksemørbrad

juli 12, 2009

Dette er en rett som Øystein Næss kom med etter vi hadde diskutert om vi skulle ha en klassisk tartar på menyen. Det er oksemørbrad, confitert eggeplomme, urtesaus (urter, kapers, olivenolje), eggehvite, tomater, syltet rødløk, soyagel, reddiker, blomkarse og gressløk. Vi serverer den med en ristet skive som er gnidd inn med rå hvitløk.

This is a dish fellow chef Øystein Næss presented after we had a diskusion about a classic tartar. Its beef mørbrad (not sure of the english word, but at the hip-end of the loin, going towards the thigh), confit egg yolk, herb sauce (herbs, capers, oliveoil) egg whites, tomatoes, pickled red onions, soy gel, radishes, nasturtium and chives. Served with toast that has been rubbed with raw garlic.

mørbrad (1 of 1)

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: