Skip to content

In english eller norsk?

juli 16, 2009

I’ve had some requests for me to blog in english, but Im not sure if I should. My writing is (hopefully) better in Norwegian, but mayby theres a middle way? Could I translate some of the posts? Would I lose anything if I only posted in English? Feedback is highly appreciated…

Reklamer

From → Uncategorized

6 kommentarer
 1. Jeg tipper du vil gå ned i postfrekvens. Jeg har litt erfaring med blogging på engelsk, og det skaper en ekstra barriere i forhold til å få ut poster på jevnlig basis, til tross for høvelig flytende skriftspråk.

  I tillegg er jeg av den formening at vi trenger flere norskspråklige matbloggere, de fleste skribentene i businessen er jo ikke online i det hele tatt.

  Mine to cent, jeg kommer til å følge med her uansett.

 2. christopherhaatuft permalink

  Takk, Tor Erik! Jeg er enig at det er bedre for flyten sin del å blogge på norsk, men jeg har heldigvis engelsk som morsmål. Grunnen til at jeg begynte på norsk var, som du sier, at det er for lite norske blogger om mat. Derimot, så eksluderer man en stor gruppe ved å ikke skrive på et internasjonalt språk. Jeg er rett og slett ikke sikker, men kommer til å prøve å gjøre det litt på begge språk fremover. Takk for dine to øre, de er satt pris på.

  • Ahh morsmål Ja, da er det jo ett fett. oversettertrikset er jo selvsagt ideelt om du har kapasitet til det.

   • christopherhaatuft permalink

    min mor er fra USA, men det er selvfølgelig mye lettere for meg å skrive på norsk. vi får se hva jeg gjør fremover. Det er hovedsaklig en norsk blog jeg vil ha. Takk for tilbakemeldingene!

 3. Christopher,

  I think it’s great that you blog in Norwegian. However, if you would like to reach a bigger audience, and by this I don’t only mean the native-English speakers, then you could translate your posts to English.

  Cheers

  • christopherhaatuft permalink

   I’ll try some posts in English, but you’ll have to give me feedback on my grammar 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: