Skip to content

Personalemat

juli 18, 2009

Selv om vi lager mat hele dagen på kjøkkenet, blir vi sulten av og til. Dette er Øystein Næss sitt bidrag: Pytt i panne. Egg, pølser, fett, bacon, poteter. Hva mer trenger du?

Personalemat

Personalemat

Even though we cook all day, we still get hungry at work. Staff food is always simple, quick, good and probably pretty fatty. This is a Norwegian favorite, «pytt i panne». Potatoes, eggs, bacon, sausages and tomatoes.
Advertisements

From → Uncategorized

2 kommentarer
  1. I could eat this everyday 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: