Skip to content

Kongekrabbe

juli 28, 2009

Jeg fikk, gjennom å ha solgt et bilde, fire kasser med haler av kongekrabbe. De er ganske seige hvis du bare steiker dem hele, så det vi fant ut var best var å kutte dem i fine strimler å woke dem. De kommer fryst og ser ut som klaffen under på en vanlig krabbe, bare større. Du drar kjøttet lett ut gjennom åpningen på baksiden og da har de omtrent samme form som en renset akkar. Kutt på tvers i halvcentimeters strimler og ha i en glovarm panne  i omtrent ti sekunder. På Jacobs Bar & Kjøkken serverer vi det som en krabbesalat på toast til gazpacho.

Flygende krabbehaler

Flygende krabbehaler

I traded a picture of a king crab tail for a couple of boxes of the same product. I’ve not worked with this part of the king crab before, so it took some experimenting to find the proper use for it. After its been cleaned, I cut it in horizontal rings and wok it on a very high temperature. At Jacobs Bar & Kjøkken, we serve it on a toast (as a salad) together with gazpacho.

Advertisements

From → Uncategorized

3 kommentarer
  1. Den var jammen flygende i ordets rette forstand. Pent bilde, deilig med rennende fett på veggen/linsen.

    • christopherhaatuft permalink

      ja, uheldig med avslørende fett…

  2. Øystein Sjøtun permalink

    På tide å oppdatere litt her??
    Trregeste bloggen i historien, du kan ikke bare sitte i froskeland og drikke vin og spise god mat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: