Skip to content

Petter Beyer i NM

september 11, 2009

Dette er kanskje gårsdagens nyheter, men jeg har vært opptatt med flytting og ferie, så da kommer bildene nå. Om du ikke har fått det med deg enda, så har min kjære kollega, Petter Beyer, deltatt i NM i kokkekunst. På tross av imponerende mat, timing og originalitet, så var konkurransen så sterk at han må se seg fornøyd med å ha deltatt. De pallplasserende deltakerne var alle verdig og at Petter ikke nådde opp er det gjengs enighet om at var ene og alene fordi nivået var såpass høyt. Vi er alle i det minste imponert over Petter og glade for å jobbe sammen med en så flink kokk. Her kommer noen bilder jeg tok under en av gjennomkjøringene før konkurransen.

Takk til Culina for all hjelp ;)

Takk til Culina for all hjelp 😉

Commisen gjorde en kjempejobb

Commisen gjorde en kjempejobb

Takk til Dag Stian Knudsen for lån av lokalet

Takk til Dag Stian Knudsen for lån av lokalet

Forretten legges opp

Forretten legges opp

Beklager, jeg mente hovedretten.

Beklager, jeg mente hovedretten.

Desserten. Fleskepannekake...mmm...

Desserten. Fleskepannekake...mmm...

I’m sorry for the long silence on my blog, but I’ve been busy moving and beeing on vacation. However, I have these pictures of my collegue Petter Beyer, while he was preparing for this years national championship for cooks. The skill level of the competitors was very high, and thats the only reason he did not place among the top five contestants. However, the product he presented was amazing and something we at Jacobs Bar & Kjøkken are very proud to be associated with. Enjoy the pictures.

Advertisements

From → Uncategorized

6 kommentarer
  1. In my eyes, Petter is a winner! Great job Petter and thanks Christopher for sharing these great photos!

  2. Promp permalink

    Hva er det vi ser på tallerkenene?

    • christopherhaatuft permalink

      Kanskje Petter kan utbrodere? Copy/paste menyen sin…

  3. Petter Beyer permalink

    hehe… har ikke menyen her..

    Hovedrett:

    Kylling i svinefett og brent purreløk
    Løpstikkepesto
    Fylt morell og sprø svor
    Terrin på purreløk og kyllingconfit
    kylling og andeleverlasagne med sopp og hvitløk
    Erter og jordskokk

    Dessert:

    Flætepannekake med sprø bacon, eple- og bringebærsyltetøy
    Eplemousse i hvit sjoko og rosépepper
    geitemelksgele og sjokolade krem med rosépepper- og peanøttkjeks
    lakris og solbær sirup
    Eple og pasjon sorbet

    • christopherhaatuft permalink

      Takk skal du ha! Hvilken temperatur hadde du kyllingen på og hvor lenge?

  4. Petter Beyer permalink

    62´C i en time, full vaakum.
    ett stort bryst.
    ca 400-450 g

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: