Skip to content

Artikkel om norske kokker i Wall Street Journal

september 15, 2009

Sjekk denne lenken til en artikkel i Wall Street Journal. Den var på trykk for noen uker siden og handler om norske kokker.

http://online.wsj.com/article/SB125201428261684579.html

This is an article about norwegian cooks and mentiones Jacobs Bar & Kjøkken as well as Petter Beyer. The picture of him plating a herb risotto was taken by me.

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: