Skip to content

Froskelår

september 16, 2009

På markedene her nede kommer du ofte over froskelår, enten de er stekte eller fersk. Jeg ble fortalt at det dessverre ikke var salg på fransk frosk og derfor er det aller meste tyrkisk. Selv har jeg kjøpt frosk fra Indonesia, og det er ikke den store smaksopplevelsen. Disse så også bedre ut enn de var og idéen var igjen bedre enn virkeligheten. Skuffende, jeg hadde gledet meg til å spise frosk. Ser du noen lår du ikke har råd til er de kanskje franske, men inntil da…

Froskelår i persille

Froskelår i persille

At the market, you can find froglegs. Sadly, they are all from Asia. The taste is bland and can be compared to chicken thats been steeped in water. Like a skinny, tasteless chicken wing. Anyway, if you see some that are mindblowingly expensive, buy them. They are most likely french. If you can afford them, save your money…

Reklamer

From → Uncategorized

14 kommentarer
 1. Petter Beyer permalink

  Taste like chicken??

 2. øystein n permalink

  Du får reise til Lyon, der har de masse froskelår og steder hvor det er skiltet med at du kan fange frosk.

 3. Petter Beyer permalink

  Ikke glem å ta bilder!

 4. Sperre permalink

  Hvordan gikk ditt første selskap?

  T.

 5. christopherhaatuft permalink

  Det var stress. Ingen varmelampe og lite hender til å hjelpe. Følte meg som om jeg var til fagprøve. Tok bilder som jeg kan legge ut. Hadde kanapeer på fredag, men det var bare gøy. Ser frem til mer av det. Små, konsentrerte minimåltid.

 6. Sperre permalink

  Hehe.. fagprøve ja (det er jo ikke lenge siden :-)) det er jo de intime småselskapene som er gøy ja. Du har fått samme budsjett som Fredrik hadde? Fint du har lagt ut bilder fra San Sebastian. Meg og Daggi skal jo der i slutten av oktober. Vi gleder oss stort.

  T.

  • christopherhaatuft permalink

   Har vel for så vidt ingen budsjetter, men all mat her nede er dyr, untatt ost og spekemat. Fisk, herregud, du kan unten problemer bruke 500 kroner kiloet på omtrent hva som helst.

 7. Øystein Sjøtun permalink

  500kr! drøyt, men egentlig ikke noe problem, det er vel bare til å bruke alle pengene på mat!! Har du fått tid til å orientere deg litt rundt? Har du funnet de gode mat markedene? Gleder meg til å komme ned, da skal vi koke og være barnslige!

  • christopherhaatuft permalink

   Ja, har en god ide om de nærliggende matmarkedene og butikkene. Med de prisene som er på kjøtt og fisk her nede, så er det omtrent like billig å kjøpe seg middag på en billig restaurant. Nesten..

 8. øystein n permalink

  Små selskap og stress????? Hva er stress? Det vil gå bedre hvis du ikke gjør det så vanskelig for deg selv, erfaring!

  Vet du om noen bra restauranter i Denver!

 9. Øystein Sjøtun permalink

  Ja, det er jo ikke noe problem, da spiser vi bare masse ute.. Men det hadde jo vert fantastisk å kunne kjøpe noe deilig fugl, kramsfugl ol. Men mat blir nok det minste problem.
  Du må ikke stresse på jobb, som solstrålen sier,RUTINE..det er bare å planlegge hvordan det skal legges og tenke logistikk i stor stil.. Der er jo jeg enormt flink, planlegging!!

  • christopherhaatuft permalink

   Joda, lage masse mat hjemme. Et forslag er å spise lunsj, da det er halve prisen, så lage middag hjemme senere på kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: