Skip to content

Svinekjaker

oktober 15, 2009

Kjøttdiskene ligner ingeting her i Paris. Nesten alt kjøtt kommer oppbundet og innlagt med bacon, det finnes sikkert ti forskjellige typer biffer og innmat i alle fasonger. På dette bildet har jeg kjøpt svinekjaker. De ble braisert i sennepssaus i halvannen time. Siden de er ganske små, trenger du et par til hver person.

Svinekjaker, men det ligner på noe annet...

Svinekjaker, men det ligner på noe annet...

It’s hard to decide what to get when I go to the butcher here in Paris. All the meat is beutifully presented and you can get any cut thats possible to cut from an animal. Here, I have pork cheeks that I braised in mustard for an hour and a half.

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: