Skip to content

Enda mer kanapéer

desember 17, 2009

Her er noen kanapéer jeg laget til ambassadøren og noen venner før de skulle ut å spise middag.

Gul gulrot, stekt kongekrabbe, crosne, sitrusgel og kjørvel

Godt lagret comté, sprøtt bacon, ristet blomkål, sjalottløk, estragon

Puffet paideig, grov sennep, fasanbryst, tomat, persille

Here are some more canapées I made for the ambassador and some friends before a dinner. The first one is king crab on carrot with lemon gel and crosne. The second is Comté with roasted cauliflour, bacon, onion and tarragon. Third, is puffed pastry, mustard, pheasant, tomato and parsley.

Advertisements

From → Uncategorized

2 kommentarer
  1. Sperre permalink

    …fint skal det være før de spiser middag! 🙂

    (ser godt ut!!)

    T.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: