Skip to content

Foie gras og steinsopp-risotto

desember 19, 2009

Nå er tiden for å kose seg hjemme med enkel og varmende mat. Risotto er for meg litt som grøt for voksne og noe jeg av og til lager når jeg vil ha en enkel middag. Det er lett å ha råvarer til det til enhver tid og det tar ikke så lang tid. Denne er laget med tørket steinsopp, som jeg synes er bedre i en risotto enn fersk (da tørkingen forsterker smaken), raspet foie gras og Vin Jeune, en oksidert vin fra Jura.

Foie gras og Parmesan til montering av risottoen

Grov risotto

Ferdig! Steinsopp, purre, petit pois, foie gras, Parmesan, bacon, hvitløk, Vin Jeune, sjalott og eh..ris

Time for comfort food, and few foods are as comforting as risotto. Here its made with different left overs from the kitchen, including Vin Jeune, foie gras and dried porcini. I forced this down while having a throat infection that later the same day landed me in the hospital. I have fully recovered, but it might not have gone so well had I not eaten the soothing foie gras…

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: