Skip to content

Ravi, world famous pakistani food!

januar 11, 2010

Kanskje ikke «world famous», noe det blir annonsert med, men veldig godt fordet. I Satwa, et ikke fullt så glitrende område i Dubai, får man et glimt av hvordan Midt-Østen kanskje ser ut ellers i området. Ingen skyskrapere (selv om de ligger rett bak ved Sheik Zayed Road), og hovedsakelig pakistanere og indere som driver butikkene og befolkere gatene. Restaurantene ligger tett og serverer billig currier og grillspyd. Det er ikke mye innfødt mat i Dubai, men det man finner her er det jeg tror er nærmt maten fremmedarbeiderne spiser hjemme. Den mest anbefalte restauranten er Ravi, noe som viser seg med alle europerne som spiser med digitalkamera klart og et åpent sinn. Jeg er selvfølgelig en av dem.

Ravi restaurant i Satwa

Åpent kjøkken, med utstyr jeg aldri har sett før. Store woker, flatgriller etc.

"Brain fry" stekt sauehjerne. Sikkert godt om det er sprøstekt, men dette hadde konsistens som posjert lever.

"Chicken byriani"

Fremmedarbeidere jobber for rundt AED1000 i måneden, og om de har en bedre jobb, kanskje det dobbelte. En AED er i snitt kr.1.80.

 These pictures are from Satwa, an area in Dubai mostly populated by indian and pakistani migrant workers. Lots of great streetfood and a feeling of a more authentic Middle East than the overdeveloped, glitzy Dubai seen in media. The workers are poor, earning in avarage AED 1000 a month to a bit more if you are an «excecutive». We visit Ravi, a pakistani eatery for dirt cheap curries and byriani. A family can eat well for $10 in total.

Reklamer

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: