Skip to content

Rouget barbet

januar 23, 2010

Rød mulle finnes også langs norskekysten, men er ikke så utbredt. Om noen skulle være så heldig å få tak i den hjemme, så kan jeg love deg at det er verdens beste fisk. Jeg har bare tilberedt den sprøstekt, da fettet under skinner er med på å gjøre dette sprøtt og gir en skalldyrsmak, ikke ulik det du finner i skate. Her er en middag jeg lagde til ambassadøren og konen.

Stekt rød mulle, breserte endiver, saltkokte poteter, beurre noisette

Red mullet is my new favorite fish. Its not cought locally in Norway, so it was a new discovery for me here in Paris. The fat has a crab-like flavour, which is highlighted when fried crispy. This is from a dinner I served the ambassador and his wife.

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: