Skip to content

Kamskjell med klassiske smaker

februar 18, 2010

Her er en forrett jeg serverte en stund tilbake. Det er en klassiske smakskombinasjon med brunet smør, blomkål og stekte kamskjell. Det kan være godt med noe litt søtt til nøttesmøret og søtheten i kamskjellet, derfor kokte jeg tørkete aprikoser inn i vin og lagde pure av dem. Litt raddiccio rosso for bitterhet og noen fine fevebønner jeg fant på markedet.

Kamskjell, ristet blomkål, feve, beurre noisette, raddiccio rosso, aprikospuré

My  take on a classic scallop dish. Instead of kapers and raisins with the beurre noisette, I did raddiccio rosso and a dried apicot pure. Served as a starter for a dinner at the embassy.

Advertisements

From → Uncategorized

2 kommentarer
  1. Sperre permalink

    ser digg ut

    • christopherhaatuft permalink

      Takk takk, det var ganske godt. Den litt salte og karamellaktige aprikospureen var digg sammen med kamskjellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: