Skip to content

Reddet fra søppelbøtten!

mars 6, 2010

På markedet kom vi over en nestenkatastrofe. En finere frue kjøpte en halv pattegris, men ville ikke ha hodet (!). Hun gikk, og vi fikk det til en symbolsk euro. Ellers ville det havnet i bosset. Hjemme på kjøkkenet saltet vi det i tyve minutter så kokte det i andefett i tre timer. Deretter bakte vi det i ovnen til det var sprøtt. Silje spiste øyet…Kan det være det beste kjøttet i verden?

Hodet i confitfettet

Sprøtt og deilig

During our wednesday trip to tha market, we saved this suckling pigs head from ending in the trash. We bought it for one euro and cooked it in duckfat. It was finished in the oven and is possibly the best meat I’ve ever had.

Reklamer

From → Uncategorized

4 kommentarer
  1. Beautiful and yummy!!!

  2. Les om deg selv i papir-BA i dag!

    kan kjøpes på http://www.buyandread.com,

    ev. kommer det kanskje ut på nett i løpet av kvelden også.

    Solfrid, Bergensavisen

    • christopherhaatuft permalink

      Takk! Fin artikkel og bilder. Kjekt å ha dere på besøk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: