Skip to content

All beet up

mars 22, 2010

Beter is the new black. I alle fall om jeg skulle hatt noe å si. Nesten synd at det er vår og betesesongen er på hell. Her er helgens beterett.

Thiebault, selvfølgelig

Bakt i salt med rosmarin

Posjert egg, saltbakte beter og sellerirot, persille, salte kapers, sjalottløk, syrlig sherrydressing

How many beet puns can you come up with? Anyway, this is the main course of our saturday dinner. Preceeded by snails, oysters and the seasons first asparagus.

Advertisements

From → Uncategorized

3 kommentarer
  1. Fabulous….as usual.

  2. Vann i munn stemning her gitt. For lyst på ei bete med bete å bite i.

    • christopherhaatuft permalink

      Nok beter til alle. Dessverre går betekurven nedover…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: