Skip to content

En liten oppdatering

april 7, 2011

Ikke mye nytt siden sist, bare jobb jobb jobb. For tiden er Adam Schive Bjerk på utplassering hos oss på Blue Hill at Stone Barns, noe som gjør livet lysere på kjøkkenet. Han kom raskt inn i rollen som kjøttkokk, og jeg har hoppet frem til passet for å ekspedere de siste rettene på menyene. Våren har såvidt begynt å vise seg, men så langt er det eneste vi får fra gården overvintret purre og pastinakk. Er ganske lei rotgrønnsaker nå…Det er blitt varmere i været, så det er ikke lenge til det lysner på åkeren, og jeg gleder meg enormt til å kunne få ferske skudd og spirer fra rett utenfor kjøkkendøren. Vi har hatt hjort fra en lokal gård hele vinteren, men nå er det over. En og en halv hjort er satt til livs hver uke, så det er en utfordring å finne en spennende erstatning for det. Forrige uke fikk vi fire hele griser, en kalv, tolv kyllinger, seks rib eyes, lammenakker og annet diverse kjøtt. Masse kjøtt å foredle, bra vi har egen slakter. Jeg har nå en uke fri, noe som skal nytes til fulle, ettersom det blir hardkjør nå frem til over sommeren.

Reklamer

From → Uncategorized

2 kommentarer
  1. Kjekt å få litt oppdateringer fra » over there»
    Alle er syk etter vår og nye grønnsaker. En tur innom Thai restaurant i ny og ne hjelper på lengselen etter noe annet i blant. Kan opplyse at rams løken er på vei, ca 10 cm spansk kjørvel er såvidt kommet opp av jorden på fløyen.
    Nyt fridagene.

  2. Hei

    Ina fra Mat på bordet og jeg har startet Matbloggsentralen, en samling med blant annet matbloggere. Dersom du har lyst til å bli medlem, er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar i det første innlegget vårt eller sende en epost til kjoekkentjeneste@gmail.com.

    http://matbloggsentralen.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: