Skip to content

Puerco Rico

august 13, 2012

 

Svor med svin og ris.

Annette og jeg var nettopp en uke på Puerto Rico, for litt sårt trengt kvalitetstid. Behagelig i rollen som fråtesende turister, fyltes dagene med bassengplasking, Medalla Light drikking, svinespising og dårlig pina coladaslurping. Vi holdt småarrogant avstand fra lokalkultur og severdighetern, men føler vi fikk fylt kvoten med et par spennende utflukter. Det ble leid stor gringo-SUV, perfekt for ulendt fjell- og jungelterreng, der målet var Guavate. En liten samling småshabby restauranter langs veien langt oppe i åsen, drøy to timer fra hovedstaden San Juan, der alle spisestedene har spesialisert seg på å servere helstekt pattegris. Nå er definisjonen pattegris litt løsere her, der de er nærmere femti kilo, men alikevel ganske små.

Kanskje femten restauranter midt i ingenmannsland, der alle serverer helgrillet pattegris.

 

Denne restauranten ble vist i en episode av Bizarre Foods, mens rivalen «El Rancho Nuevo» var besøkt av Bourdain, i No Reservations. Vi gikk her, ettersom den andre var tom for folk. Betyr det at Zimmern er kulere enn Bourdain?

Svinesjefen. Ikke spesielt imponert over mine ønsker om snute og kjake.

 

Ris og bønner, svin og tripa. Enormt god konsistens på magesekk-gryten. Noen som kan fortelle meg hva denne typen tripe heter?

Dødsgodt.

 

 

 

Advertisements

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: